Woodcenter
Woodcenter

0
nieuw

Grenen tuinhout met 2 afgeronde hoeken 15x120mm 1,8m

Aanvullende informatie
Naam Grenen tuinhout met 2 afgeronde hoeken 15x120mm 1,8m
Artikelnummer 91128598
Levertermijn Nee
Merk Nee

Grenen tuinhout met 2 afgeronde hoeken 15x120mm 1,8m

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,98 Incl. BTW: € 2,40
OF

Details

Grenen tuinhout met 2 afgeronde hoeken 15x120mm 1,8m

+ Geïmpregneerd hout
+ Duurzaamheidsklasse 4
+ Vast assortiment met vaste maten

Bij Texas vindt u een uitgebreid assortiment geïmpregneerd hout. Het tuinhout is vervaardigd uit het beste rode Noorse grenen tuinhout. Het assortiment bestaat uit goedkoop tuinhout van zeer hoge kwaliteit. De prijs van geïmpregneerd grenen hout ligt echter wel iets hoger dan van niet-geïmpregneerd hout. Een groot verschil is hier echter dat geïmpregneerd hout een stuk duurzamer is.

Het geïmpregneerd grenen tuinhout is het perfecte hout voor het maken van uw constructie. Of dit nu gaat om een tuinhuis, carport, hek, terrasoverkapping, bloembak of zelfs speertoren. Er zijn tal van mogelijkheden om met het grenen tuinhout van Texas een prachtige constructie te bouwen. Het assortiment tuinhout maakt ook gebruik van vaste maten. Indien u na een bepaalde termijn terug planken nodig hebt kunt u deze dus perfect terug verkrijgen bij Texas. 

Het Grenen tuinhout met afmeting 15x120mm- 1,8m valt onder de duurzaamheidsklasse 4 en heeft dus een duurzaamheid van 5 tot 10 jaar

GEÏMPREGNEERD HOUT

+ Modern milieuverantwoord verduurzamingsproduct
+ Effectief en uitstekend alternatief voor chroom en arseen bevattende middelen
+ Voorkomt houtaantasting door schimmels en insecten
+ Aantrekkelijke egale groene kleur die mooi verweert.

Al het tuinhout wordt geïmpregneerd volgens het vacuüm en druk methode met TANALITH® E. Dit houtverduurzamingsmiddel bewijst al meer dan 20 jaar een goede bescherming te bieden tegen houtrot en insecten die hout aantasten. Dit geldt zowel voor hout dat niet als wel in contact komt met de grond. Het hout wordt niet gewoon in een bad geïmpregneerd, maar wel onder druk. Hierdoor wordt het hout tot in de kern geïmpregneerd en is het hout dus nog een stuk duurzamer dan in bad geïmpregneerd hout.

Het THANALITH® E verduurzaamd hout is zeer kleurvast. Het hout krijgt een aantrekkelijke en natuurlijke groene kleur. Bij gebruik buiten verweert dit eerst langzaam tot een warme honingbruine kleur die uiteindelijk overgaat in een natuurlijk zilvergrijze kleur.

Na verloop van tijd krijgt het met TANALITH® E behandelde hout een warme honingbruine kleur,
die uiteindelijk overgaat in een natuurlijk zilvergrijs.

Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: Grenen tuinhout met 2 afgeronde hoeken 15x120mm 1,8m

Hoe waardeert u dit artikel? *

Kwaliteit Product
Prijs Product
Leveringsdienst