Woodcenter
Woodcenter

items | € 0,00 Afrekenen
nieuw

Speeltoestel Speeltoren Dinohome + Terras

Speeltoestel Speeltoren Dinohome + Terras

Levertermijn: +/- 7 werkdagen
Totale prijs: € 938,95

* Vereiste velden

Totale prijs: € 938,95

Details

Speeltoren Dinohome met terras

De houten speeltoren Dinohome met terras is een dynamisch en traditioneel huisje met een cottage design. Dankzij de toevoeging van een terras aan deze al reeds leuke speeltoren wordt de Dinohome een compleet speelarrangement voor uw kinderen! Dit terras is namelijk een grote toevoeging aan de Dinohome toren. Dankzij het terras kunnen de kinderen meer genieten van het zonnetje en hebben ze ook meer speelruimte op de speeltoren. De tuin wordt er ook een stuk dynamischer van. Het balkon is ook de perfecte plaats voor de Dinohome verrekijker. De verrekijker zorgt ervoor dat uw tuin een echte avontuurlijke plaats wordt. De verrekijker is ook een leuke accessoire omdat het bij vele spelletjes van toepassing is en de nieuwsgierigheid van kinderen op peil houdt. De speeltoren kan plaatsen in zowel een kleine als in een grote tuin. 

+ Perfect voor jongens en meisjes
+ Toffe kleurtjes
+ Dynamische speelomgeving
+ makkelijk te monteren

Door het puntvormig dak en de fleurige stijl is de Dinohome speeltoren een houten speeltoren die zowel voor de meisjes als jongens een grote bron van speelplezier . Daarnaast is deze speeltoren een echte opfleuring voor uw tuin. Via het gebruik van groen, blauw en rood wordt dit huisje echt tot leven gewekt. De kleuren stimuleren ook de creativiteit van de kinderen. Deze kleuren zijn perfect in harmonie met iedere tuin. Deze gezellige speeltoren ziet er uit als een echt huisje dankzij zijn gezellige raampjes en de mooie schoorsteen. Het terrasje geeft de Dinohome een hartelijke toets.

De speeltoren bestaat uit een kindvriendelijke trap met brede treden en er is ook een leuning voorzien voor maximale ondersteuning van uw kinderen. De speeltoren is uitgerust met glijbaan. De glijbaan heeft een lengte van 300 cm en heeft een golvende structuur waardoor de glijbaan een nog leukere rit naar beneden is! Het Dinohome huisje is langs de 4 wanden volledig toe met een open ruimte aan de kindvriendelijke trap en golvende glijbaan. Doordat deze 4 wanden bijna volledig gesloten zijn is de Dinohome speeltoren een speeltoren waar kinderen ook bij minder goed weer in kunnen ravotten en tekenen.

Bij de speeltoren krijgt u ook een uitgebreide handleiding die stap voor stap zegt hoe u deze moet monteren. Doordat al het materiaal voor de Dinohome toren op maat gemaakt is, kan u deze speeltoren snel zelf samenstellen in uw tuin!

Tip: Voor extra veiligheid is het aangeraden om rubberen tegels te plaatsen bij de glijbaan om een zachte landing te garanderen.

Exclusief zanbak en verrekijker 'Star'

Algemeen

Soort ondergrond:

Het speeltoestel dient geplaatst te worden op een onverharde ondergrond, zoals gras of een stevige zandlaag. Om een veilige speelruimte te creëren dient aan alle zijden van het speeltoestel een vrije ruimte van 2 cm te zijn met schokabsorberend materiaal. Enkele voorbeelden hiervan zijn: gras, minimaal 5 cm diep (niet-samengeperst) boomschors, houtsnippers, fijn grind en grof zand.

Onderhoudsinstructies:

Om de veiligheid van de gebruikers van het speeltoestel te garanderen moet het speeltoestel worden gecontroleerd zoals omschreven in de handleiding.

Materiaal informatie:

Al het materiaal is van hoge kwaliteit en is speciaal ontworpen voor kinderen. Alle materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, bieden maximale grip en voldoen aan de strikste gezondheids- en veiligheids normen. De randen en hoeken zijn ook afgerond en het speeltoestel is geschikt voor buitengebruik en UV-bestendig.

Aanvullende informatie

Naam Speeltoestel Speeltoren Dinohome + Terras
Artikelnummer 5425016468401 + 5425016468418
Levertermijn +/- 7 werkdagen
Merk Dino Wood
Afmeting 185 x 205 x 332cm
Lengte glijbaan 300cm
Vloerhoogte 150cm

Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: Speeltoestel Speeltoren Dinohome + Terras

Hoe waardeert u dit artikel? *

  1 ster1 2 sterren2 3 sterren3 4 sterren4 5 sterren5
Kwaliteit Product
Prijs Product
Leveringsdienst
Nieuwsbrief

Betalingsmogelijkheden