Woodcenter
Woodcenter

0

COTTAGE BASISMODEL 3.9 X 3 M MET ZADELDAK 3 M (moduleerbaar)

Aanvullende informatie
Naam COTTAGE BASISMODEL 3.9 X 3 M MET ZADELDAK 3 M (moduleerbaar)
Artikelnummer Dinowood cottage 24
Levertermijn Nee
Merk Nee

COTTAGE BASISMODEL 3.9 X 3 M MET ZADELDAK 3 M (moduleerbaar)

€ 0,00 /Stuk Incl. BTW: € 0,00
  • Cambridge 49 Ceder
  • Cambridge 50 Leisteen
  • Cambridge 52 Dual black
  • Cambridge 55 Rivièra

* Vereiste velden

€ 0,00 /Stuk Incl. BTW: € 0,00

Details

Dit is één van de basismodellen waarvan je kan vertrekken om je eigen droom tuinhuis samen te stellen! Kies uit de verschillende shingles, wandinvullingen en aanbouwen. Het betreft een hoofdgebouw met zadeldak met afmetingen 3.9 x 3 x 3m (L x B x H). Shingels zijn steeds inbegrepen in de prijs.

Op de website staan ook tal van reeds samengestelde cottage tuinhuizen als voorbeeld.

COTTAGE TUINHUIS

Dit cottage tuinhuis werd met grootste zorg vervaardigd door onze Belgische fabrikant Dinowood. Al het tuinhout dat werd gebruikt voor dit tuinhuis werd reeds onder hoge druk geïmpregneerd waardoor het een eerste behandeling kreeg tegen o.a. insecten en schimmels. Deze impregnering zorgt bovendien voor een betere duurzaamheid en kwaliteit van het hout en gebeurt met het milieuverantwoord product TANALITH® E.

Het hout krijgt een aantrekkelijke en natuurlijke groene kleur. Bij gebruik verweert dit eerst langzaam tot een warme honingbruine kleur, later treedt vergrijzing op. Voor de dakbedekking werd gekozen voor kwalitatieve shingles die verkrijgbaar zijn in 4 verschillende kleuren. Zo kan je jouw cottage tuinhuis een persoonlijk karakter geven.

 

ZELF SAMENSTELLEN

Alle cottage tuinhuizen bestaan uit een open hoofdgebouw en een optioneel aanbouw of verlenging en/of achterbouw. Aan elke zijde kan een paneel (met of zonder raam of deur) geplaatst worden. Kies hieronder uit de verschillende opties en stel je eigen tuinhuis samen!

Alle cottage tuinhuizen worden geleverd als een bouwpakket inclusief lijm, EPDM, handleiding, schroeven... Het pakket is heel eenvoudig in elkaar te steken met 2 personen. Op voorhand dient enkel een waterpas plateau of kolomfundering voorzien te worden om het tuinhuis op te bouwen. 

De draagconstructie is opgebouwd uit palen van 14,x14,5 cm en het onderdak uit klikplanken van 19 mm.

TIP: Indien het tuinhuis op een moelijk bereikbare plaats moet gebouwd worden, kunnen panelen opgedeeld worden in kleinere stukken.

 

Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: COTTAGE BASISMODEL 3.9 X 3 M MET ZADELDAK 3 M (moduleerbaar)

Hoe waardeert u dit artikel? *

Kwaliteit Product
Prijs Product
Leveringsdienst