Woodcenter
Woodcenter

items | € 0,00 Afrekenen

Solide tuinscherm 180/180 Planken 28mm

Solide tuinscherm 180/180 Planken 28mm

Levertermijn: 2 tot 3 werkdagen
Totale prijs: € 105,00
Totale prijs: € 105,00

Details

Solide tuinscherm 180/180 - Planken 28mm

Het solide tuinscherm is een robuust tuinscherm met planken van 28mm dik. Deze zijn onder druk geïmpregneerd. De afscherming is maatvast zowel in de zomer als in de winter. Door de montage met aluminium T-profielen kan het hout werken zonder dat het uitzicht van het scherm verandert. De schermen kunnen geplaatst worden met gleufpalen van 9x9 cm of 12x12 cm. De panelen bestaan uit twee delen en zijn daarom heel hanteerbaar en eenvoudig te plaatsen.

Het Solide tuinscherm waarborgt zeer goet de privacy. Daarnaast zorgt het ook voor een natuurlijke look. Het schermt ook goed af tegen de wind. Het is een natuurlijke oplossing en de tuin wordt hierdoor volledig afgeschermd. Dit is niet altijd het geval bij struiken. Metalen afsluitingen zijn dan weer vaak duur en hebben geen natuurlijke uitstraling.

GEÏMPREGNEERD HOUT

+ Modern milieuverantwoord verduurzamingsproduct
+ Effectief en uitstekend alternatief voor chroom en arseen bevattende middelen
+ Voorkomt houtaantasting door schimmels en insecten

Al het tuinhout wordt geïmpregneerd volgens het vacuüm en druk methode met TANALITH® E. Dit houtverduurzamingsmiddel bewijst al meer dan 20 jaar een goede bescherming te bieden tegen houtrot en insecten die hout aantasten. Dit geldt zowel voor hout dat niet als wel in contact komt met de grond. Het hout wordt niet gewoon in een bad geïmpregneerd, maar wel onder druk. Hierdoor wordt het hout tot in de kern geïmpregneerd en is het hout dus nog een stuk duurzamer dan in bad geïmpregneerd hout.

Het THANALITH® E verduurzaamd hout is zeer kleurvast. Het hout krijgt een aantrekkelijke en natuurlijke groene kleur. Bij gebruik buiten verweert dit eerst langzaam tot een warme honingbruine kleur die uiteindelijk overgaat in een natuurlijk zilvergrijze kleur.

Aanvullende informatie

Naam Solide tuinscherm 180/180 Planken 28mm
Artikelnummer 5465556111
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Soort Tuinscherm Grenen Tuinscherm
Breedte Tuinscherm 180 cm
Geimpregneerd Ja

Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: Solide tuinscherm 180/180 Planken 28mm

Hoe waardeert u dit artikel? *

  1 ster1 2 sterren2 3 sterren3 4 sterren4 5 sterren5
Kwaliteit Product
Prijs Product
Leveringsdienst
Nieuwsbrief

Betalingsmogelijkheden