Woodcenter
Woodcenter

0

FAQ (veelgestelde vragen)

 

Wat is de leveringskost?

Wij hebben geprobeerd de transportkosten zo eenvoudig mogelijk te houden:

Transportkost is €99 excl.BTW, ongeacht de grootte van de bestelling. 

Woont u echter in een gemeente waarvan de postcode begint met volgende cijfers, dan is er een transportkost van €50 excl.BTW

85..

87..

88..

89..

77..

 

Kan ik mijn goederen afhalen?

Je kan steeds jouw bestelling afhalen in onze winkel door de afhaaloptie aan te vinken. Indien je gratis geleverde goederen wenst te komen afhalen is er een korting voorzien.

Hoe verloopt de levering?

Tuinhuizenspeeltorens en carports worden steevast aan huis geleverd met behulp van een vrachtwagen (oplegger) met een meeneemheftruck. Daar worden dan het pakket aan de straatkant van het huis geleverd. Plaatsing aan de achtertuin etc. dient steevast met de chauffeur besproken worden, die de haalbaarheid kan inschatten. Andere goederen worden geleverd per bestelwagen of vrachtwagen naargelang de omvang van de goederen.

Er wordt steeds spoedig een afspraak gemaakt voor een datum van levering na de ontvangst van betaling.

Wanneer wordt er geleverd?

Afhankelijk van het type product wordt het binnen de  4 à 5 dagen geleverd of 3 weken. De vermelde tijd geeft steeds de juiste indicatie.

Kan ik telefonisch bestellen?

Dat is geen probleem, we voeren dan de order voor jou uit. Betaling kan gebeuren via overschrijving in dat geval. Bel gerust 056 42 42 84

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen via mister cash, visa, mastercard, American Express, per overschrijving of gewoon in onze winkel. 

Kan ik betalen aan de chauffeur bij de levering?

We werken met verschillende partners die de leveringen uitvoeren, betaling aan de chauffeur is hierdoor niet mogelijk en er dient steeds op voorhand betaald te worden. Je kan rekenen op onze vertrouwelijkheid en onze service die uw bestelling tot een goed einde zullen brengen.

Ik ben niet tevreden, kan ik mijn goederen terugsturen?

Je hebt recht op het verzakingsrecht bij een online aankoop, dat is ook zo bij jouw online bestelling. Indien je niet tevreden bent dien je ons hiervan eerst officieel van op de hoogte te brengen. De kosten van terugzenden gebeuren op de kosten van de klant en de verpakking dient nog in originele staat te zijn.

Woodcenter NV

Zuidstraat 7

8560 Wevelgem

 

Zijn jullie gesloten tijdens de feestdagen?

Wij zijn open tijdens de kerstvakantie. Echter zijn we gesloten op volgende momenten

25/12 vrijdag: GESLOTEN

26/12 zaterdag: GESLOTEN

01/01 vrijdag: GESLOTEN

2/01 zaterdag: GESLOTEN