Woodcenter
Woodcenter

0

Artikelen 1 tot 40 van 62 in totaal

Pagina
  1.  1 
  2.  2 

Artikelen 1 tot 40 van 62 in totaal

Pagina
  1.  1 
  2.  2 

PVC Wand-en plafondbekleding

PVC Wand-en plafondbekleding

Ons gamma van PVC wand- en plafondbekleding wordt aangebracht door Dumaplast. Er zijn verschillende soorten PVC bekledingen: Dumapan, Dumaclip, Dumaclin, Dumalock, Dumawall+, Dumawall Quickfix en Dumawall XL.

Dumapan wanden en plafonds zijn waterbestendige panelen, die gebruikt kunnen worden in vochtige ruimtes als badkamers, maar daarnaast ook in andere kamers. Deze panelen zijn bovendien snel en gemakkelijk te installeren.

Dumaclip panelen werken met een eenvoudig kliksysteem. Hierdoor, en dankzij het lichte gewicht kunnen deze panelen in een mum van tijd gezet worden. Ook deze panelen zijn waterresistent. 

Dumaclin wanden zijn bedoeld voor buitenwandbekleding en werken eveneens met een handig kliksysteem. Het systeem is zodanig ontworpen dat van buitenaf niets te zien is van het ineen klikken van de panelen, wat een prachtig en stijlvol resultaat oplevert. De buitenwandbekleding is vanzelfsprekend tegen alle weersomstandigheden bestand.

Dumalock zijn wandpanelen met een tegelmotief. Het plaatsen is enorm eenvoudig, en tegelijk is het eindresultaat prachtig. Dankzij de ingeslepen voegen ziet de wand eruit als een echte tegelwand. 

Dumawall+ zijn massieve UV-bestendige wandtegels voor binnenshuis. Ze zijn erg sterk en bovendien waterbestendig, waardoor ze ook in vochtige ruimtes geplaatst kunnen worden. 

Dumawall Quickfix. De naam zegt het zelf: via hun zelfklevende rug kan deze wandtegel voor binnenshuis enorm snel geplaatst worden. Ze zijn eveneens water- en UV-bestendig.

Dumawall XL zijn wandtegels in een extra groot formaat. Op die manier bedekt u met één tegel een groot stuk muur, waardoor het plaatsen snel vordert en een wand met weinig voegen het resultaat is. Deze tegels zijn net als de andere Dumawall varianten waterbestendig.