Woodcenter
Woodcenter

0

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Vinyl

Vinyl

Vinyl heeft een naturelle uitstraling en is ideaal voor een renovatie dankzij de beperkte dikt. Vinyl vloeren zijn heel dun en eenvoudig te plaatsen. Ze voelen zacht en warm aan en geven akoestische superieure prestaties. Zo maken schoenen, hakken of poten amper lawaai op je nieuwe vloer. Door de beschermingslaag is vinyl waterbestendig én blijft deze er nog jaren mooi uitzien. We bieden Vinyl of PVC vloeren aan van volgende merken: Floorify, Quick Step en Meister.

 

Floorify vloeren zijn PVC rigide vloeren. Deze bestaan uit een unieke geluidsabsorberende en watervaste rigide kern. Dankzij die kern is de klikverbinding van Floorify dubbel zo sterk als die van een 8mm laminaatvloer en tot 4 keer zo sterk als andere clickPVC merken. Bovendien bevat Floorify geen schadelijke weekmakers zoals in andere merken.

Sterk: Floorify rigide pvc vloeren zijn schok-en vlekbestendig. Er zit namelijk een extra dikke beschermlaag op met anti-vlektechnologie en bevat dankzij de Floorify Rigid Core is de vloer bijzonder impact resistent. In tegenstelling tot bijvoorbeeld parket laten zware, vallende voorwerpen geen sporen na. Ook langdurige indrukking van zware meubels leidt niet tot putjes in het vloer oppervlak. Dit in tegenstelling tot het traditionele click vinyl waar zware belasting leidt tot een blijvende indrukking.

WatervastFloorify rigide pvc vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis.

Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid krijg je gratis bij. Zowel voor het spatwater uit de douche als die gemorste gin-tonic.

Stil: Breng je huis tot leven met mensen en muziek, en ontdek het ultieme vloercomfort. De slimme combinatie van de  geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl vloer en ondervloer creëert een  zacht loopvlak én een akoestische laag. Het resultaat? Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Zo geniet je op elk moment van de stilte, ook als de blokken en race-auto’s in het rond vliegen in de kinderkamer.

Warm: Floorify rigide pvc vloeren nemen net als echt hout heel snel de omgevingstemperatuur aan. Daardoor voelen ze aangenaam warm aan en nodigen ze uit om ze met blote voeten te bewandelen. Geen last van koude voeten zoals bij keramische tegels of laminaat, als je 's ochtends uit bed of uit de douche komt !

Renovatievloer: Floorify rigide pvc vloer is de renovatievloer bij uitstek. Ze zijn dun en sterk en kunnen daarom op nagenoeg elke ondergrond geklikt worden, zonder voorbereiding. Ja, zelfs over die oude, lelijke tegels. Geen breekwerken, geen stof en geen gedoe.d

Bovendien zijn de renovatievloeren van Floorify uitermate geschikt met vloerverwarming.

Floorify pvc planken en tegels klikken makkelijk in elkaar. Je legt ze zwevend en hoeft ze niet te verlijmen. Je vloer op maat snijden, doe je dan weer gewoon met een breekmes. Snijden, klikken en klaar! Zonder dat ook maar iemand last heeft van lawaai of stof.