Woodcenter
Woodcenter

0

Artikelen 1 tot 40 van 59 in totaal

Pagina
  1.  1 
  2.  2 

Artikelen 1 tot 40 van 59 in totaal

Pagina
  1.  1 
  2.  2 

Terrasplanken

Indien je op zoek bent naar een nieuw terras zit je bij ons op de juiste plaats! Wij bieden terrasplanken aan zowel in hout als in houtcomposiet. 

In hout kan je kiezen uit zeer duurzame hardhouten terrasplanken in bv. padoek of merbau. Anderzijds hebben we ook onze terrasplanken in geïmpregneerd grenen. Ga je liever voor het iets betaalbare naaldhout kan je kiezen voor onze drukgeïmpregneerde grenen vlonderplanken. Deze terrasplanken hebben een Celfix impregnatie gekregen. In tegenstelling tot een gewone impregnatie waarbij het hout simpelweg ondergedompeld wordt, gebeurt dit bij de Celfix impregnatie in een vauüm omgeving waardoor het impregneermiddel veel dieper indringt. Hierdoor gaat het hout nog twee maal langer mee dan bij een gewone imprengatie.

Naast geïmpregneerd naaldhout, hebben we ook thermowood terrasplanken in ons gamma. Thermowood zijn zachthoutsoorten die door hun behandeling dezelfde kwaliteiten hebben gekregen als hardhout. De behandeling gebeurt op een ecologisch verantwoorde manier door het hout te verhitten tot 215°C, hierdoor is het beter bestand tegen vocht en blijft het tientallen jaren onderhoudsvrij. Door de behandeling krijgt het hout een grote vormstabiliteit en zal het dus nog amper krimpen of uitzetten.

Ten slotte hebben we ook nog houtcomosiet terrasplanken van duofuse. Hout-kunststof-composiet (HKC) is een geperst materiaal bestaande uit hout en een thermoplastische kunststof. In het engels noemt men dit materiaal WPC. Duofuse vlonders en terrasplanken zijn beschikbaar in 4 tijdloze, sfeervolle tinten. Duofuse composiet terrasplanken bestaan zowel in een holle als in een volle uitvoering maar ook hun afwerking biedt verschillende mogelijkheden: vlak geborsteld, met houtnerfstructuur, fijn of grof geribbeld of verschillend afgewerkt langs beide zijden.

Zowel voor de houten- als composiet terrasplanken voorzien wij alle accesoires en hulpstukken voor een vlotte plaatsing.